Meillä oli aika hieno (pitkä)viikonloppu. Kesä on tullut. Karstulassa unohtuu koko muu maailma - siellä vaan ollaan ja nautitaan.

Ipe tietää, mitä kesälomalla kuuluu tehdä.

Curious GeorgeUnna heitti talviturkin kirjaimellisesti, minä kuvainnoillisesti kun vihdoin uin paljun ulkopuolellakin.Fanni oli vielä vähän puolitehoinen leikkaushaavansa vuoksi.Helle pääsi yllättämään auringonpalvojat. Frida on tunnettu lämmönsietokyvystään ja nauttii loputtomasti auringossa makaamisesta. Nyt oli punaisenkin pakko nöyrtyä sunnuntaisen helteen alla, koska oli oikeasti KUUMA!"Poolside" hengailija......jota meinasi iltasella vähän unettaa. Luuta syödessä silmät painuivat väkisin kiinni.


Koko viikonloppuna ei tullut treenattua kuin satunnaisia kaukoja ja kolme tunnaria. Tunnareissa oli ensikertaa mukana hajustamattomien kapuloiden kasa. Muuten Ipe vastasi omasta aktivoinnistaan ihan itse. Ja varsin lahjakkaasti vastasikin - aamupäivällä pöllähti Ritan seuraksi pihalle ja illalla sisään syömään. Unna oli toinen himoulkoilija, joka söi rekkakuormallisen voikukannuppuja. Pitäisiköhän siitä olla huolissaan, että toisella on maanisen kova tarve syödä voikukkia? Kenties jokin puutostila? Tai yhden hengen vastaisku rikkakasvina pidettyä kukkaa vastaan? Vai onko se lukenut uutiset voikukan "superfood" ominaisuuksista?