Nyt on sitten Neekokin muuttanut uuteen kotiinsa. Poika vaikuttaa tästä lähtien Turussa Kodan pikkuveikkana. Huojentunut olo, kun löysin molemmille naperoille todella ihanat ja aktiiviset kodit, joissa molemmilla on koiraseuraa. Tullaan olemaan varmasti paljon yhteyksissä molempien perheiden kanssa, joka on loisto juttu!

Tuntuu vaan kovin tyhjältä nyt kotona, kun pienet on lähteneet. Ei raaskisi pentunurkkaustakaan laittaa ihan vielä kasaan, ehkä vielä yhden yön nuuskutan pentujen tyhjää petiä... Fannikin saa tottua ajatukseen pikkuhiljaa, ettei häivy kaikki pentukamat kertaheitolla. Outoa kyllä, kuinka ristiriitaisia tunteita pentujen luovutus herättää. Toisaalta on onnellinen ihanista kodeista, mutta toisaalta on niin haikeaa Fannin puolesta ja vähän omastakin. Oli kyllä hienoa aikaa seurata penskojen elämän ensiviikkoja.

Tässä vielä Neeko reilu viikko sitten:
2096016.jpg
Kuva: Hanna Niskanen

Tästä lähtien pentublogi muuttuu enemmän treeniblogiksi. Tottakai päivittelen pentujen kuulumisia myös jatkossa, mutta nyt meillä keskitytään Fannin kunnon kohotukseen ja treenailuun, jotta ensi kesänä päästään kisailemaan kunnolla. Ja pienen pieni mahdollisuus on, että voidaan palata ensi vuoden puolella vähän pentumeininkeihin...mutta aika näyttää kun sen kanssa käy. ;)