Maanantai-iltana tokotreenien jälkeen lähdin käyttämään koiria pihalla kun huomasin, että Isla ontuu oikeaa etujalkaansa. Ontuminen jatkui, vaikka puhdistin tassun mahdollisilta roskilta. Minä itkua tihrustaen pelkäsin, että oon menny rikkomaan sen ja sille tulee joku kauhee krooninen ongelmakierre sen kanssa. Sisälle päästyämme tutkailin tassua, mutta en löytänyt mitään erikoista. Ei aristanut mistään. Nukkumaan mennessä tsuumailin vielä tassua ja huomasinkin, että ison anturan kärki tassun uumenista oli kuoriutunut auki.
Se on todennäköisesti liirautunut auki treeneissä. Meillä on treenit asfalttiparkkiksella, joten ei näköjään tarvinnut paljon kun saa vahinkoa aikaan. Olen yrittänyt olla varovainen tuon kanssa, kun etenkin lelupalkalle tuolla ei ole kun ne on- ja off-toiminnot. Pitänee varmaan alkaa käyttää enemmän namipalkkaa ja jättää sutimiset hiekka- ja nurmipohjalle. Islan anturat meni talvipakkasissa aika huonoon kuntoon, joten silläkin on varmasti osuutta tähän haaveriin.

_small.jpg

Kirahvisukka jalassa ollaan nyt ulkoiltu ja yritetty touhuta mahdollisimman minimaalisesti. Islahan ei ole tästä lepoajatuksesta kamalan innoissaan ja tuntuukin, että sillä alkaa vähän savu nousemaan korvista.
Käytiin tänään Lielahdessa vähän shoppailemassa ja haettiin uudesta Mustista&Mirristä lohdustusleluja. Kuvan sininen pallo oli kovasti mieleinen, Islaa harmitti vaan kun kukaan ei revitä tai kunnolla heittä sitä. Samalla ostettiin myös 1 litran pullo Salmopet-lohiöljyä. Jo on kumma, jos öljylisä ja B-vitamiinikuuri ei korjaa kuivia anturoita. Sais tehdä turkillekin ihmeitä ;)

Suurin lohdutus sairaslomalaiselle lienee tämäiltainen herkku: haettiin Barffi.netistä lampaanluita kaksi pussillista. Pienille ohuempia kylkiluita ja Islalle isompia putkiluita rustoineen.