Aamulla seiskalta ylös ja Tallille tulostamaan lähtölistoja ja arvostelulipukkeita. Paperit järjestykseen ja maksi1:sten hyppyradan tsekkaus Raita-siskon osalta. Niin lähellä oli Raipen nousunolla, mutta ei kuitenkaan. Me noustiin Ipen kanssa niin, ettei Mappe ollut katsomassa niin ilmeisesti tilanne vaati samat olosuhteet, koska Mappe ja Raita päräytti kakkosiin agiradalla, jota en ollut enää katsomassa. Superhienoo! Ens viikonloppuna ei tarvihe Hyvinkäällä notkua koko päivää, kun ollaan samoissa keimeissä.

Iltapäivällä oli Fannin agiradan ja Ipen hyppyradan vuoro. Kakkosten agirata oli kivan jouheva, harmitti melkein etten Ipen kanssa ollut sitä vetämässä. Jätin agiradan keinun vuoksi ilmoittamatta. Se keinu pitää kammottavan rämähdyksen ja Isla on siellä kerran vetänyt separit siitä. En viitsi ottaa riskiä, että keinu menis taas kuralle kun se on suht hyväksi saatu.
Fannin rata jäi videoimatta kun tuli pikkasen nopsaan meidän vuoro. Hyvin män aina A:lle asti, jossa lähdin vedättämään vähän liikaa ja Fanni tuli perässä. Korjattiin se ja puhtaasti taas maaliin asti. Eli kielto ja reilu 5 sek yliaikaa. Osa meni korjaamiseen, mutta tuskimpa olisi puhtaallakaan radalla riittänyt. Huomasin vasta äsken pöytäkirjoista, että Fanni sijoittui kuitenkin 4. Hyvä pikkarainen!

Sitten oli Ipen hyppäri. Radan profiili ihan kiva, vähän kauhistelin valmiiksi tiukkoja 90-kulmia hypyiltä putkiin. Menin pituuden taakse ihmisnuoli aikeissani, mutta jotain tapahtui. Ip hyppäsi huonosti ekan hypyn ja kynnet rapsahti rimaan. Sen jälkeen sille tuli vähän kauhistunut ilme, että "ei helvetti, tuolla se tyyppi seisoo pituuden takana ja minun pitäis hypätä sinne" - annoin sitten liikaa tilaa, aukasin rintamasuunnan liiaksi ja valuin ite koko ajan kohti sitä väärää putken päätä. Ja sitten kun oli jo liian myöhästä niin tajusin olevani aivan liian ylhäällä. Eli käytänössä ohjasin sen sinne väärän päähän. Hyvä minä. Mutta loppurata menikin rennosti. Hyvä rata oli kaiken muun puolin. Irtosi hyppysuoran jälkeen putkeen hyvin, tiukassa pelastusvalssissa pysyi rima ylhäällä ja irtosi hyppy-takaakiertoon kivasti ennen loppusuoraa. Kepeille kiihdytti kun käskytin jo ennen edellistä hyppyä. Videokellotuksen perusteella aika olisi ollut 32 sek luokkaa, etenemä siis reilu 4,6m/s - sillä olis Tosin ja Hannan huippuajan jälkeen irronnut toinen sija ja LUVA. 

[AGI] Isla maksi2 hyppyrata from Laura J. on Vimeo.

Hyvillä fiiliksillä täytyy kuitenkin olla. Edellisen Hyvinkää-reissun jälkeen oli vähän alakuloa, kun ei meinattu saada kokonaista rataa millään aikaiseksi. Nyt oli kuitenkin tekemisen meininkiä ja Ipe teki tarkkaan töitä. Tästä on hyvä jatkaa.