Maanantaina ja keskiviikkona flippailtiin. Saara toi maanantain treeneihin kivan radan, jota Jänesniemen Elina on käyttänyt koulutuksessaan. Tehtiin sitä tarkan suunnitelun jälkeen ja kauhee nälkä jäi! Aika loppui vähän kesken, joten esitin Mapelle toiveen, että tehtäisiin samaa valkkureeneissä. Ja mehän tehtiin! Keskiviikkona homma ei vaan pelittänyt ihan niin hyvin kun ekalla kerralla, Isla haki samaa putkea toiseen toiseen suuntaan, tippui puomilta (huh, kun säikähdin - onneksi ei käynyt pahasti!) ja valui paikoittain aikalailla.

Flippi oli käsitteenä tuttu, mutta käytäntönä ihan uusi juttu mulle. Ihan hauskasti se toimi, kunhan muisti tehdä sen ajoissa ja ei seissyt koiran linjalla. Päällejuoksut ei oikein ottanut onnatakseen, kun minä en uskalla kauheesti edistää kun pelkään kiertävän koko esteen ja sitten oonkin jo auttamatta myöhässä. Hätäilyksihän se män. Mutta muuten hirmu hauska rata!

[agi] treenit 17.11.10 from Laura J. on Vimeo.

Isla saa odotellessaan treenata milloin temppuja, milloin tokoa - välillä myös agia röyhkeästi viereisellä tyhjällä kentällä. Maanantainakin tehtiin keinulla monta toistoa. Ekan veti ihan lentokeinuna, mutta ei ollut moksiskaan. Änki vaan uudestaan keinulle omin luvin. Tuo pörrö on vähän kovettunut iän myötä ja varsinkin agissa pikku kolhut ja tömäykset ei tunnu missään.
Vuoroa odotellessa vire on korkealla ja tekeminen täpäkkää. Keskiviikkona otin mm. noutoa. Laitoin pituuden kulmakepin rauhoittamaan kapulalle menoa ja hyvinsä se toimi, kiitos Eve vinkistä! Kuvakulma on kohtuullisen mielenkiintoinen, koska kamera on kengässä pystyssä ;)

[toko] Nouto from Laura J. on Vimeo.