Unna on kotona. <3
Perjantaiaamuna eläinlääkärimme soitti, että Unna on kotiinlähtökunnossa. Lähdin saman tien Helsinkiin hakemaan pikkuista kotiin. Unna oli vastassa virkeänä ja kovin iloisena kun pääsi tutun hajuiseen boksiin. Tampereelle päästyämme laskin sen pihassa pissalle ja se ampaisi niiltä sijoiltaan kävelemään! Hieman huterasti ja pyllähdyksien kera, mutta eteenpäin meni määrätietoisesti. Söi ja joi hyvin heti kotona.
Unna lepäilee eristyksistä muista koirista, jotta saa olla rauhassa. Sisällä ei juurikaan liiku ja nukkuu suurimman osan ajasta. Kun on hätä ulos, kuuluu pieni nurina häkistä ja jää odottelemaan, että joku lähtee viemään pihalle.

Tänä aamuna Unna herätti pienellä kitinällä klo 07.00. Käytin sen pissalla ja laitoin takaisin häkkiin, mutta jatkoi levottomuuttaan. Hellyin sitten nostamaan Unnan kainaloon nukkumaan ja siinä koisittiinkin sitten lähemmäs puolta päivää! Voi sitä onnea, kun pieni Kuuppura tuhisi tuttuun tapaan äiskän kaikussa. <3 Tänään on ollut nätimpi keli, joten Unna on pissareissuillaan hiihdellyt pitkin pihanurtseja. Kävelee kyllä hämmästyttävän hyvin aina pihalla ollessaan, mutta jostain syystä ei sisällä liiku juuri lainkaan. Koitin laittaa muut koirat portin toiselle puolelle ja nostin Unnan olkkarin matolle. Pienen pieni pilke tuli sen silmiin kun heitin sen pinkkiä lempipalloa.
Ensiviikolla mennään fysioterapeutille, jotta saataisiin kuntoutus mahdollisimman tehokkaasti käyntiin.

Tässä on kuva torstailta kun odoteltiin pääsyä neurologille.
1249152262_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuossa Unna näyttää jo suhteellisen hyvältä. Tiistaiyönä enkä keskiviikkona halunnut edes ottaa kuvaa, sillä jos Unna olisi sille tielle jäänyt, en olisi halunnut muistaa sitä näkyä.
Turvotus on laskenut jo poskilta ja kaulalta kokonaan. Pään patti on kaventunut, eikä silmäkään enää verestä.

______________________________________________

RipsRaps-ripakinttu on jo 7 kuukauden ikäinen. Tarkkojen kotimittausten mukaan painoa on 13,6 kg ja säkäkorkeutta aikalailla tasan 50 cm. Viime päivien vuoksi Isla on viettänyt ihan sapaattiaikaa ja ihailtavasti on kyllä pysynyt kuppi pystyssä, vaikkei tekemistä olekaan ollut. Vetää lähinnä sikeitä mahdollisimman viileässä nurkassa. Tänään tehtiin lyhyt tokotreeni kentällä ja kyllä oli vire kohdillaan! Muutamat leluruudut lähti niin äkäsesti, että oli kyllä hienoa katseltavaa. Perusasentohinkkausta jaksoi keskittyneesti tehdä ja lyhyet seurauspätkät oli todella tiiviitä.

Viime viikolla kun oltiin Karstulassa tehtiin päivittäin (yhtä lepopäivää lukuunottamatta) keppitreenejä, kerran ne sinne raijasin. Kokosin treeneistä videon, joka löytyy tästä.

1249152699_img-d41d8cd98f00b204e9800998e