Meillä sujui viikonloppu ihanasti Karstula-Kyyjärvi koordinaateille. Pitkästä aikaa oltiin koko porukka maalla rentoutumassa äiskän ja anopin ruokinnassa. Keski-Suomessa oli vähän talvisempaa maisemaa kun Tampereella, jossa viimeisimmätkin lumen rippeet oli sulaneet viikonlopun aikana huolella. Ulkoiltiin koirien kanssa paljon ja leivottiin pipareita - ehkä enemmän kyllä tuli syötyä sitä taikinaa.... Koirat olivat taas niin onnellisia kun pääsivät maalle hurvittelemaan ja lukuisten rapsuttelijoiden luokse. Fannillekin teki varmaan ihan hyvää vaihtaa maisemaan kun pennut läksivät, jotta sai muutakin ajateltavaa. Rita-münsteri on meidän pikkurakettien ylijumala, jota etenkin Fanni ja Unna ihailee suuresti. Seuraavan kerran mennäänkin maalle vasta jouluna, jolloin onneksi saadaan olla pidemmän aikaa.

Fridan joulun odotusta anoppilassa:
2108461.jpg

Neekolla on kuulemma mennyt oikein hyvin uudessa kodissaan - tulevat hyvin toimeen Kodan kanssa ja juoksevat kuulemma kunnon rallia kämppää ympäri. Maire ja Pipsakin harrastavat ahkerasti kilpajuoksua ja möyhentävät kuulemma ja hyvissä ajoin joka aamu. :D Mairen ja Pipsan touhuja voi seurata suoraan niiden blogista, jota Kirsi päivittelee aina ennättäessään.
Aikamoinen ikävä pikkukavereita kyllä on, vaikka niin hyvillä mielin molempien puolesta ollaankin. Toivottavasti nähtäisiin pian!

Tämän viikkoisissa agitreeneissä tehtiin sellainen muutos, että Lotan (ja tietenkin myös Iljan) esimerkistä aloitettiin keppien harjoittelu "alusta". Eli tästä lähtien mennään slalomia verkoilla. Fanni on osannut kepit jotakuinkin, mutta olen ollut kiinni vain toisen puolen ohjauksessa ja minun on aina vietävä Fanni oikein sisään. Eli nyt sitten haetaan itsenäinen sisäänmeno ja suoritus, jossa voin itse juosta kumpaakin puolta.
Yhtäkkiä ilmestyneet kepit eivät hätkäyttäneet Fannia sen kummemmin ja treeni saatiin aika hyvin jo alkuun. Eiköhän se tästä ala edistymään koko touhu kun saadaan tarpeeksi toistoja. Fanni rytmittää kepeillä välillä oikein hienosti, mutta suurimmaksi osaksi "jolkottelee" esteen. Eli rytmi ja vauhti pitäis saada mukaan touhuun.
Muutenkin Fannin osalta treenit meni tosi kivasti, vanhaa vauhtia ja intoa tuntui löytyvän enemmän ja enemmän. Mentiin kivoja, lyhyitä vauhtisuoria ja yksittäisiä esteitä. Fannin fyssari pitäis saada järkättyä mahdollisimman pian, kun treenailun aluksi ilmeni kummaa ontumista ja ihme kompurointia putkessa, josta olin huolissani.
Unnankin kanssa menin verkoilla keppejä ja se tiainen ei varmaan edes huomannut, että siihen oli jotain muutosta tullut, oli vaan niin iloisen tyytyväinen kun jostain kumman syystä joka kerta meni oikein. :D On se piiperö kyllä hauska otus.