Vai voidaanko se laskea jo yökisoiksi, kun kotona on puoliyhdentoista aikaan? Ja kuitenkin kotikisat, joten matkoihinkaan ei kauheasti tuhraantunut aikaa.
Toisaalta tykkään tällasista lokaaleista iltakisoista, joita ennen voi koko päivän touhuta kaikenlaista. Kuten leipoa nollaherkkuja treenikavereille! :D Otin vähän takaperoisen lähestymistavan kisailuun tällä kertaa ja leivoin porkkanakakkua sillä mielellä, että sitä voi viedä tänään treeneihin. Vitsillä tietenkin, mutta totta toinen puoli. Teemaksi siis nollaradat, kontaktienkin kustannuksella. Onnistuttiin 50 %:sti.



Radat oli profiileiltaan vähintäänkin mielenkiintoisia. Onneks minit ja medit meni ensin, niin kerkesi saamaan vähän ajatuksen päästä kiinni. Tamskin Talli ei ole mikään ihanteellisin akustiikan puolesta ja junien jyskytys sen metelin päälle saa volyymit aika taivaallisiksi. Ipe oli vähän levottoman oloinen ennen rataa, mutta keskittyi aika kivasti seuraamaan muiden suorituksia ja haki itselleen virettä. Mulla karkas ajatus noin kaks koiraa ennen meidän suoritusta ja pieni jännityspaniikki päälle. Rata kuitenkin kulki kun viereisen radan junat, jotenkin kaaoottisen varmasti. Mikään miellyttävä ratakokemus se ei ollut, mutta nollalla maaliin! Vihdoin! Ne piinaavat vitoset on kiusanneet meidän 3-luokan nollatilin avaamista aika pitkään, joten tuntuihan se jälkikäteen aika hyvältä. Ja videolta katsottuna rata oli oikein kelpo. Kiitos Anulle kuvaamisesta! Sijoitus oli 4./25. - sertistä jäätiin vajaa puolisekuntia, joten ehkä meillä on toivoa niidenkin suhteen aikanaan.

Toinen rata, joka oli hyppäri tuotti vähän enemmän päänvaivaa ohjausvalintojen suhteen. Mutta eipä niistä tarvinnut kauheesti huolta pitää kun matka katkesi kepeille. Ajatuksena oli se kuuluisa "pakan kasassa pitäminen", mutta selkäranka katkesi kun Ipe teki keppivirheen kahdesti peräkkäin. Eka oli täysin oma moka kun työnsin vähän liian voimakkaasti sitä, jottei hakis tokaan väliin, niin peijjooni aloittikin väärältä puolelta! Korjasin ja pujottelun lopussa tapahtui jotain kummallista rytmityksen kanssa ja se tuli jostain ihan oudosta välistä ulos. En oikeastaan tiedä, että mitä siinä edes kävi. Kolmas kerta toden sanoi ja sitten ulos radalta. Kiitos Miialle kuvausavusta!

Viikonloppuna on kunnon keimit, kun Takut täyttää 10 vuotta ja sen kunniaksi pidetään 6 startin kisaviikonloppu. Uuteen nousuun!