Muikeloilla tuli tänään 7 vuorokautta täyteen ja grammat paukkuu! Luumalla menee varmaan illalla tai yöhön mennessä 400g:n raja rikki ja Neekolla 300g:n. Pulskia ovat kuin syöttäporsaat, mutta mitäs pienistä!

Neeko-jääkarhu
1955165.jpg

Luuma-virtahepo
1955148.jpg

Portti makkariin on nykyään auki koko ajan, jotta Fanni pääsee kulkemaan oman mielensä mukaan. Tuleekin seurustelemaan olkkarin puolelle aina kun pienet nukkuu. Frida ja Unna eivät änkeä pentulaan, ovat Fannilta varmaan saaneet tarpeeksi usein palautetta asiasta. Kun minä olen laatikon äärellä niin Unna tulee aina mukaan seuraamaan, mitä sillä touhutaan ja Fanni ei tästä hermostu. Eilen kun punnitsin pentuja, niin Unna haisteli ensimmäistä kertaa pikkusia, sen kummemmin ei pennut tunnu Unnaan vaikuttavan.
Frida sen sijaan on kehittänyt itsellensä valeraskauden ja piippailee pehmolelujensa perään ja haikeana nuuskuttaa pentulaatikkoon päin.

Fannin haava on parantunut todella hyvin, haavaliima alkaa rapisemaan pois ja jälki on todella siisti. Tissit on pysyneet hyvässä kunnossa, vaikka en ole varsinaisesti siirrellyt pentuja nisiltä toisille, jotta kaikista tulisi imuuteltua. Eli hyvin menee, mutta menkööt!