Meille on pesiytynyt joku megapöpö, kun koko alkuvuosi on mennyt ihan ihme sairastelukierteessä. Ainoastaan Frida ja Fanni ovat olleet terveinä koko alkuvuoden. Minä sen sijaan olen ollut sairaana jo kolme kertaa eli noin kerran kuussa - normaalisti oon kipeenä kerran vuodessa! Henkka makasi korkeassa kuumessa muutaman päivän heti reissusta kotiuduttuaan, vieläkään ei ihan terveiden kirjoissa ole.

Isla sen sijaan sai aika pian kotiuduttuaan virtsatientulehduksen ja kun ab-kuuri loppui ja oireet olivat poissa niin ei mennyt kauakaan kun Unna sairastui johonkin ihme räkätautiin. Se kuorsaa kovempaa kun Henkka ja pärskii limaa. Yritettiin, josko menisi levolla ohi, mutta kun ei näyttänyt menevän ja Islakin sai tartunnan silmäänsä niin käytiin sitten kahden koiran voimin eläinlääkärissä eilenaamulla. Ja jottei se Islan sidekalvotulehdus riittäisi niin eilen illalla palasi sitten pissatulehduksen oireet, joten nyt noi kaksi vetää molemmat ab-kuuria ja Islalla on lisäksi silmäsalvaa. Hohhoijaa! Mitähän vielä?! Täytyy toivoa, että nyt tulee sitten kaikki mahollinen niskaan samalla kertaa, jotta saadaan olla terveinä loppuvuosi.

Tänään Isla tapasi serkkuni Hugo-koiran, joka on jo vanha herra - arvokas 13-vuotias. Käytiin ihanassa, kevätauringon paisteessa lenkkeilemässä ja Isla oli niin iloinen ison koiran seurasta. Hugo ei lähtenyt Islan leikkeihin mukaan, mutta Isla sitten juoksenteli niin ylpeänä Hugon perässä, ihaillen vanhan herran rauhallista matkan käyntiä.
Lenkin jälkeen olikin kaksi rapaista koiraa, joista nuorimmainen oli onnistunut saamaan kuraa aina naamaansa asti, joten kotona odotti lämmin suihku. Allaolevassa kuvassa on neidin tukka vähän sekaisin pesun jäljiltä.