Tänään tuli sitten se päivä, jolloin Luuman oli aika lentää pesästä. Tyttö lähti Jyväskylään uuteen kotiinsa ja tottelee (jos tottelee :D) nykyisin nimeä Wieno. Vein penskan mennessäni, kun Unnan kanssa mentiin Jyväskylän KV-näyttelyyn. Käytiin kehän jälkeen katsomassa, kuinka pieni oli uuteen perheeseensä kotiunut ja siellä mennä tömisteli kuin ikänsä siellä elänyt Justiina. Sillä likalla on muuten kova pää ja toistaiseksi järkeä vähän vähämmän kuin vauhtia! Heti kättelyyn kyykytti uuden isosiskonsa ja hurmasi ihmisiä.
Hyvillä mielin jätin penskan uuteen kotiinsa, olen hurjan onnellinen, että Wieno pääsi niin kivaan perheeseen.
Neeko oli täällä päivällä kuulemma vähän itkeskellyt, kun kukaan ei leikkinyt ja Fanni on vähän allapäin etsinyt tyttöä, mutta ei kuitenkaan mitenkään maata kaatavasti. Eiköhän nuokin tuosta piristy nopeasti.

edit.
Tänään soiteltiin taas Kirsin kanssa ja olivat päättäneet vaihtaa Wienon nimen pikkasen topakampaan versioon, kun neiti ei ole vienoa nähnytkään. :D On sen verran luonnetta, että tytöstä tuli sitten Maire. Onnea Mairelle omasta nimestä!

Tässä vielä itse suloisuus viimeisellä viikollaan pentukodissaan:
2087312.jpg


Unnan kanssa oltiin tosiaan kehässä aamulla ja junnuille ja pennuille oli vaihtunut tuomariksi Veli-Pekka Kumpumäki, joka arvosteli ensimmäistä kertaa chihuja ja teki todella perusteellista työtä. ERIä ei kauheasti jaettu, meillekin irtosi "vain" EH. Kilpailuluokassa sijoituttiin kuitenkin 4:ksi ja saatiin kiva arvostelu, joten ihan tyytyäinen voin olla. Unnalla oli taas kunnon sambakarnevaalit kehässä, se menee kyllä järjettömän reippaasti. Arvostelussa kehuttiinkin viehättävää luonnetta ja ryhdikästä ja itsevarmaa olemusta. Mieltä lämmitti kyllä suuresti, kun arvostelu loppuu sanoihin: "Oikea meininki!" :D