Saatin vihdoista viimein aikaiseksi fyssarikäynti, joka piti toteuttaa jo hyvissä ajoin pentujen jälkeen, mutta joulu piru vie kerkesi kiilata väliin.
Tänään sitten käytiin Katilla Hakametsässä ja koska varsinaisia suuria ongelmiaei ole ollut, niin tarkoituksena oli vain tsekata, että missä kunnossa äFFä on penskojen jäljiltä ja saada vähän harjoitteita agilityä silmällä pitäen.
Fysioterapia oli Fannille ihka ensimmäinen kerta, joten mustuainen oli jännittynyt ja kesti jonkin aikaa, ennen kuin rentoutui. Loppujen lopuksi rentoutti päänsäkin maahan ja silmin nähden nautti käsittelystä.
Mitään akuuttia ongelmaa ei löytynyt, mitään kipuilua ei ollut tms. Selässä on molemmin puolin tiukkuutta, mutta on kuulemma ennalta-arvattavaakin kun tiineys ja pentujen hoito on takana. Vasemmasta takajalasta löytyi myös kireyttä, mutta ei hälyyttävää sellaista. Voi johtua ihan "tassuisuudestakin" eli koiratkin ovat kuulemma ihan ihmisten tapaan usein oikea tassuisia tai vasen tassuisia.
Agilityä ajatellen suosituksena oli vahvistaa takapään lihaksia; eli meillä juostaa tehostetusti nyt sitten lumessa ja mennään alamäkikävelyä jne.
Rangan liikkuvuutta ja lihaksien vahvistamista ajatellen saatiin kotiharjoitteita, joita nyt innolla lähdetään toteuttamaan. Kaiken kaikkiaan fyssarikäynti oli oikein miellyttävä ja mielenkiintoinen. Ennen kun alkukesästä (tod.näk.) startataan taas kisoihin niin käydään hyvissä ajoin tsekkaamassa tilanne.

Fannin penskoille kuuluu oikein hyvää! Naperot on jo 15 viikkoisia ja kuulemani mukaan molemmat oikein reippaita ja iloisia tapauksia. Hirvittävän nopeasti aika on kulunut ja pennut ovat kuvista päätellen kehittyneet valtavasti. Mairesta on tullut entisestään enemmän Fannin näköinen. Mairen korvat vielä seilaavat ihan omiaan, aivan kuten Fanninkin ropellit, kunnes ne viimein 16 viikoisena nousivat lopullisesti pystyyn. Neekon hervottoman korvat olivat pystyssä jo luovutusikäisenä, elettyään myöskin vähän omiaan jonkin aikaa...suloisimmillaan ne oli jossain vaiheessa, kun molemmat olivat kiertyneet taaksepäin! :D

Tässä Maikku Pipsa-siskonsa kanssa.

(kuva: Kirsi N.)

Niin mahottoman komia Neeko!

(Kuva: Jenna R.)

Kiitos kasvattiperheille kuvista! Toivottavasti nähdään pian <3