Fanni oli kuulkaas kisaamassa tänään! Onhan viimeisistä kisoista jo 8 kuukautta. Ja edellisistä treeneistäkin 2 kuukautta! :D Tää mustasurma kulkee nimittäin paljon kovempaa mitä vähemmän sen kanssa treenaa. Ja kyllä muuten kulkikin tänään, juuri niin lujaa kun noilla 13 senttisillä jaloilla vaan pääsee... :D

Radat oli aivan naurettavan helppoja ja molemmat oli hyvin samanlaisia. Tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Vedätettävälle minille radoissa ei ollut oikeastaan mitään haastetta. Olen joskus nähnyt vaikeampi mölliratojakin. Ja nyt puhutaan kuitenkin 2-luokasta. Nollathan olis voinu oikeestaan kirjottaa valmiiksi jo kisakirjaan, mutta Fanni ei tunnetustikaan ole kovin yksioikoinen koira, niin sehän voi vaikka tauon aikana kehittää itselleen keppivamman. Eli ei onnistunut pujottelu tänään kummallakaan radalla. Ekalla radalla yksi korjaus riitti, mutta toisella radalla korjattiin niin monesti, ettei tuomarikaan enää pysynyt laskuissa ja unohti tuomita virheet kokonaan! Kertokaapas joku, millä järjellä toisen radan ratavirheet oli tuloslistassa 15? Kahtokkeepas ny itte. Kiitos Lealle kuvaamisesta ;)

Eli keppitreenejä on luvassa. Muuten olin niin tyytyväinen! Toinen oli niin tulessa, ettei muurin jälkeisiä putkeen irtoamisia ole nähty kisoissa kuuna päivänä. Toisella radalla meni niin kovaa puomille, että sekosi tassuissaan ja meinasi mennä nenälleen. Tuota on niin hauska viedä, kun saa itsekin juosta ja viedä joka paikkaan, niin se käy jo ihan urheilusta. Het' kuuma tuli rataantutustumisissa!
Jossitteluille on aina jätettävä varaa, joten kellotin meidän keppikorjaukset ja puhtailla kepeille oltaisiin menty heittämällä ihanneajan ali. Vähänkö siistiä! Saatan jopa innostua kisaaman tuon kanssa enempi, jos näyttää siltä että saadaan palautettua muistiin mitenkä tuo pujottelu pitikään suorittaa.