Muikelot on tänään kolmen viikon ikäisiä! Wihii - partyparty!

Kehitys on ollut aivan huimaa viime päivinä - kasvusta puhumattakaan...
Neeko kävelee jo taaperrellen eteenpäin ja välillä taaksekin. :D Luuma on niin tankki, että sille tekee tiukkaa seistä paikallaankin maha irti maasta.

Tässä videopätkä Neekon taaperruksesta. Kauhee kitinä; "mee sen kameran kanssa pois alta, mää tuun täältä...!"

Kun heräilevät niin pyrin nostamaan ne laatikon ulkopuoliselle alustalle ja paperille - muutaman kerran on jo tarpeet tehty paperille suuren keskittymisen saattelemana.
Luuma on on ihan hillittömän hauska, kun se istua tönöttää suurimmaks osaks paikallaan, mutta sen tekis mieli leikkiä kauheasti. Fanni tänään todistettavasti ensimmäisen kerran vastasi Luuman leikkiin. Vähänkö ovat liikkiksiä! Luuma on aina puremassa veljeään milloin mistäkin, joskus leikin puuskissaan puree omaakin tassua.

Neeko 20 vrk
1990288.jpg

Luuma 20 vrk
1990305.jpg

Kiinteätä ollaan aloiteltua (Royal Canin, Starter), Luumahan söis ihan reippaasti suoraan lautaselta, mutta Neeko on vaan tuppisuuna, vaikka sormella tarjoilis nenän alle. Täytyy varmaan koittaa jauhelihaa ja kermaviiliä, jos se herättelis syömään paremmin.

Unnallakin on syömiskoulu menossa, kun se on niiiiin kukkakeppi, että ihan kauhistuttaa. Se on nyt siis tehostetulla massan keräyskuurilla. Tänään tajusin, että sehän menis vielä junnuhin joulukuun Voittajassa, joten enköhän päräytä sen sinne, vielä kun "halvempaa" ilmoakin on jäljellä muutama päivä.