Niin tämäkin kesä alkaa olemaan paketissa. Eilen illalla laskeutui sumu juuri ennen kuin aurinko painui mailleen. Todella kaunis ilta.

1314440652_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihana kesä ollut kaiken kaikkiaan. Paljon hyviä treenejä, paljon hyviä kisoja, myös niitä epäonnistumisia ja pohdinnan hetkiä, joiden avulla saatu lisää tsemppiä ja selkeyttä tuleviin haasteisiin. Alkukesästä keskityttiin AVO-luokkaan tokossa. Haettiin AVOimen luokan ekasta kokeesta 1-tulos ja toinen koe olikin joukkue-SM, jossa TamSK sijoittui hienosti 5. todella kovian toko-tiimien perään. Itsekin onnistuttiin tekemään 1-tulos, vaikka niissä olosuhteissa se todella vaati mehuja! Katseet on kohdistettu voittajaan, liikkeitä hiotaan ja kasataan talven aikana, jotta keväällä päästään taas kokeilemaan.

Agilityssä haettiin niin kovasti niitä nousunollia, että kaaduttiin kerran jos toisen omiin jalkoihin. Laskin, että tehtiin yhteensä 10 vitosta kakkosluokassa. Monesti niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Rauman reissu oli aika kasvattava kokemus tulosten tekemisen kannalta. Pitipähän sellaisissakin pohjamudissa ryvetä, että päästiin eteenpäin. Jyväskylässä lähti harteilta painolasti. Kolmosiin lähdetään aivan valtavalla positiivisella latauksella. Rennosti tehdään omaa tasoa, treenataan suunnitelmallisesti heikkoja kohtia ja pidetään jo osattuja taitoja yllä. Fannikin pääsee kisaamaan syksyn tullen, kun ei tarvitse enää kisata kahdella koiralla samoja ratoja.

Syksy on kaikin puolin tervetullut haasteineen ja yllätyksineen. Opiskelujen osalta hommaa tulee olemaan järjettömän paljon, mutta täytyy sitten relata kunnolla aina kun siihen on mahdollisuus. Nyt vielä nautitaan viimeisistä loppukesän ihanuuksista, kuten sienestyksestä ja patikoinnista. Ja vastavalmistuneesta paljusta! Illat saa ihan luvan kanssa kylmetä, koska nyt me päästään lämpöiseen veteen lillumaan myös keskitalvella. Hiukan hienoa <3

1314440666_img-d41d8cd98f00b204e9800998e