Meillä oli Mapen kanssa niin vankka aikomus tehdä "porit" ja repästä taas muutamat nollat kuten loppiaisena ykkösistä. Mutta ilmeisesti Porilla (oikeesti Noormarkulla) ei olekaan niin hyvä karma kun voisi toivoa, kun lauantain saldo oli HYL, HYL ja 5. Mehän siis syytettiin tuomarin kökköjä linjoja, mutta tais siinä olla vähän omaakin painolastia mukana ;)



Hyllyt tosiaan levis putkiin. Oli riemukas alku kisapäivälle kun ensimmäisellä radalla lähdössä annat koiralle luvan tulla ja näet jo riman päällä koiran ilmeestä, että se ryökäle on lukinnut väärän mutkaputken pään. Vaikka minä katselin ja huokailin sitä oikeaa päätä, minkä kerkesin (ei näy videolla) ja rintamasuunta on ok ja ja...sinne meni. Yritin vielä välkkynä korjata sen antamalla tavallista tiukemman putki-käskyn! :D Loppurata olikin aika surkuhupaisa; levis sinne ja tänne, varasti puomilta...

Toisella radalla tuskasteltiin jo valmiiksi alun hyppyväkkyrää. Siihen ei saanut oikein minkäänlaista järkevää rakennettua. Mulla oli aikomuksena valssata kolmosen taakse, mutta en valssannutkaan. Äläkää kysykö miks. Sitten vielä voitelin sen väärän putken käskyttämällä hyppy-käskyllä enkä zikillä, jolla tietäisi kääntyä. Hyvä minä, hyvä me - hyvä meidän joukkue! Vireenlasku hyllyn jälkeen sai Ipestä kamalan louskuttajan, joka kielsi liian tiukoista käskytyksistä jne. Ihanaa agilityä.

Viimeselle radalle sain kuin sainkin itselleni sellasen treenimäisemmän fiiliksen. Sopivasti rentoutta ja sopivasti raivoa. Harmillinen tuo vitonen, olin aikomuksena valssata sen hyppypyörityksen jälkeen, mutta kun seisoin sen toisen hypyn edessä niin Ipe levis johki kiitoradalle kun eihän se nähnyt koko estettä. Jouduin sitten varmistelemaan enemmän kuin oli tarkoitus ja valssi jäi. Siitä sitten huolimaton syöttö avokulmaan kepeille niin johan on virhe tuloillaan. Loppurata oli kuitenkin ihan ok. Ihmetteln videosta jälkeenpäin, että miksi se tekee hirmuloikan viimeiselle hypylle, mutta muistinkin että se oli okseri. Ipellä on siis joku ajatus rimoista, etäisyyksineen ja korkeuksineen. <3

+ Vika vitonen palautti uskon tekemiseen
+ Radalla ei nähty yhtään remmiä tai muutakaan ylimääräistä esinettä!
+ Kaikki rimat pysyi ylhäällä, hyvä Ip!

- Ohjaa, älä oleta...
- Vireongelmia ohjaajalta koiralle
- Kontakteilla vähän kehnoa esitystä

Sunnuntaiaamuna oli väsynyt rontti vallannut vielä petaamattoman sängyn
1301921802_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jälki-asiaa! Käytiin torstaina piiitkästä aikaa jälkitreeneissä. Edellisestä kerrasta oli kulunut melkein kolme kuukautta, joten meno oli ihan sen näköistäkin. Taajamajälki, jossa tuuli puuskittain. Risteyksissä lähti tuulen valuttamaan suuntaan ja palasi vähän nihkeesti. Ennen maalia pysähtyi yhden talon portin eteen ja istui kun tatti siinä. Ei olisi millään halunnut edetä. Maali ei ollut kyllä kaukana, kulman takana ja ikään kuin sen talon takana. Olisin positiivisesti yllättynyt, mikäli kyseessä todella oli ilmaisu, mutta jotenkin en jaksanut uskoa sitä. Lauantaina mennään uudestaan jäljelle koittamaan - toivottavasti ei ole ihan yhtä nihkeetä.