Oli siinä suuren urheilujuhlan tuntua kun kuuma sunnuntaipäivä Hervannassa osottautui melko jännittäväksi, vaikka joukkueemme olikin kasattu vähän viime tingassa. Anu etsi Nipsu-sheltille (se on ihan tykki!) joukkuetovereita kisoihin ja jostain syystä innokkaimpina oli mukaan tulossa kaksi chihuahuaa ja bostoni. Anulle iso kiitos luottamuksesta, joskus riskin ottokin näköjään kannattaa.
Meidän joukkueella oli nimittäin sen näköistä meininkiä, että oltiin ennen viimeistä kierrosta johdossa - kukapa olisi arvannut! Huippuhauska päivä, jännittävää seurata kilpailijoiden ja oman tiimin suorituksia. Loppulaskennan jälkeen voitimme (todellakin voitimme) hopeaa, heti Tamskin SM-minijoukkueen jälkeen. Konkarit olivat taas aika varmassa iskussa ja odotettavastikin veivät sen kirkkaimman mitalin - onnittelut!

1281981845_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuva Lea Nissinen

Ansioitunut joukkueemme (lähtöjärjestyksessä) Anu & Nipsu (5), Emma & Manu (0), Laura & Fanni (0,98) ja Johanna & Ilja (5).

Fannin tulos oli siis 0,98 - puhdas rata alkoi melko tahmeasti, mutta puolessa matkaa tein plan-B takaaleikkauksen, joka oli melkein kosahtaa siihen paikkaan, mutta sain onneksi korjattua. Anu huusi yleisöstä vauhtia ja tuli sellanen agre, että nyt perkele mennään. Fannikin vähän reipastui ja sinkosin videosta katsottuna aika vauhdilla putkesta. Loppu meni suhteellisen hyvin ja maaliin päästiin. Yliaikaa tosiaan tuli tuo harmillinen 0,98 sekuntia.

[AGI] PiirM-joukkuehopeaa!! Fannin rata from Laura J. on Vimeo.

Ei oo kyllä ollut häpee olla chihun kanssa agikisoissa tänä viikonloppuna! Vaan eipä se koskaan ole ollutkaan. Nyt on vaan saanut olla erityisen ylpeä, että kyllä näilläkin pääsee vaikka pirun pieniä ovatkin. ;)

1281981865_img-d41d8cd98f00b204e9800998e