Ylpällä istuminen on tältä keväältä ohi, mitä nyt yks pieni kandi ois vielä rääpästävänä tässä kesän aikana. Töidenkin saralla on hiljaisempaa ennen varsinaista kesätyöaikaa, joten minähän olen ollut ihan oloneuvoksena! Ihan huippua siis! Ollaan ulkoiltu koirien kanssa runsaasti ja naksu on käynyt kuumana viime viikot.
Kuten edellisessä postissani kerroinkin, Isla ei todellakaan ole yhtään huonompi käsillä seisonnassa kuin Fanni. Check this out:

Just another trick in the wall from Laura J. on Vimeo.

Isla on ihana muikeli kun sen kanssa oikein touhuaa. Sillon kieli keskellä suuta ja hymy herkässä hela tiden. Ja onhan se ihan päteväkin, jos niin haluaa ollakseen...

_small.jpg

_small.jpg

Onneks ne osaa relatakin
_small.jpg

Me lähdetään jo keskiviikkona vapun viettoon maalle. Taidan ottaa kepit mukaan ja alkaa painamaan kunnon treeniä niiden kanssa. Ensisijaisesti Fannille, joka siis ei kykene pujottelemaan jos olen keppien vasemmalla puolella. Eli kuja auki ja aletaan juosta niin, että olen all over the place. Itsenäisemmät ja nopeammat kepit ei olis yhtään pahitteeksi.
Isla taas tarvii paljon sisäänmenotreeniä. Erityisesti avoimista kulmista, sulkukulmat on ihan ok jo tässä vaiheessa, mutta avoimesta kulmasta karauttaa toiseen väliin lähes aina.

Loppukevennykseksi yleistä ilakointia:

Spring tricks 2010 from Laura J. on Vimeo.