Viikonloppu vierähti Kyyjärvi/Karstula -akselilla. Keski-Suomi oli paljon Tamperetta talvisempi, maa oli lumen peitossa ja pikkupakkasta piti joka päivä. Ihana keli touhuta koirien kanssa pihalla! Kuvakerrontaa viikonlopulta:

Penskat ilakoi lumessa


Chihu ei päästä bortsua helpolla!

Islan kanssa ollaan tehotreenattu seuraamista ja se onkin edistynyt ihan huimasti! Parissa viikossa sellaisesta "mitä on seuraaminen?" -moodista "hei, täähän on kivaa!" -fiilikseen. Treenaamisesta on tullut hauskaa ja Isla onkin tosi motivoitunut tekemään töitä. Ihaninta oli nähdä itse seuraamista videolta kun tajusin, että Islallahan heiluu häntä koko ajan kun se seuraa - eli ei se kovin tylsää voi sen mielestä olla. Tokotunnelin päässä on selvästikin voimistuvaa valoa!


VAUHTIA!

Rita, pian 12-vuotias seisoja, porskuttaa samaan malliin kun aina ennenkin. Mummo on mieleltään ihan kersa ja liikkuu lähes tulkoon yhtä paljon ja ketterästi kun kymmenen vuotta sitten.

Hyinen järvenranta

Ylihuomenna alkaa minun ja koirien reissuleski-talvi kun Henkka lähtee toiselle puolelle maapalloa. Uuteen-Seelantiin lähtee myös järkkäri, joten talven kuvailu jäänee melko vähäiseksi. Pitää videoita sitten entistäkin ahkerammin treenejä, jotta jotain postattavaakin tänne jatkossa. Katsotaan miten meillä tyttöjen kanssa lähtee arki rullaamaan ilman miehistä apua...