Ompas ollut pitkä viikko - ja nyt on vasta perjantai!
Heräsin aamulla todella uuvuttavaan uneen, jossa olin Fannin kanssa agilitykisoissa ja radat oli mm. 45 asteen kulmaiseen hiekkarinteeseen rakennettu ja toisella radalla oli portaita ja esiintymislavoja, joissa piti heittää seittiä kesken radan! Ihan uskomatonta. Lienee jonkinlaista alintajuntaista jännitystä sunnuntain ATT:n kisoista.

Viime sunnuntaina oli ihana päivä kun viisi kuudesta Eventuallyn Iron Maiden pennusta kokoontui Viiman luokse. Myös Nasu-äiti ja Retu-iskä olivat paikalla (myös velipuoli Deri), sekä tietenkin Sippa-mummu ja Ada-täti...Herkku-"serkkua" unohtamatta. Monen monituista tuntia jaksoi konkkaronkka juosta ja mellastaa ympäriinsä. Ilma oli epävakainen, mutta auringonpaisteestakin päästiin nauttimaan ajoittain. Ruokatauon jälkeen otettiin vähän keskittymistäkin vaativaa puuhaa, kun Eve veti pienet tokotreenit, koitettiin flyball-konetta ja otettiin pieni agilityharkka. Päivän paras anti oli kuitenkin ehdottomasti vapaa yhdessäolo, koirat ja ihmiset nauttivat toistensa seurasta. VIDEOkooste.


Vasemmalta: Retu, Nasu, Viima, Raita, Yemma, Isla ja Viisel

Islan äiti ja iskä

Tiistaina oli pitkästä aikaa hyvän mielen tokotreenit, kun Isla oli tosi hyvin kuulolla ja erinomaisella vireellä läpi tunnin. Otettiin tehostetut treenit seuraamisesta, sivuaskeleista ja käännöksistä. Pitäis vaan muistaa ja viitsiä treenata [enemmän]enemmän[/enemmän] kotonakin tuota seuraamista niin siinä vois edistyäkin.
Meidän treeniryhmään tuli uusi koirakko, joka on kyllä sattuman täydellinen esimerkki. Uusi tulokas veti meidät heti puoleensa, koska kyseessä oli pian nelikuinen ihana pikkupenneli, pennun nimi oli sattumoisen Isla. Eikä siinä vielä kaikki...myös tämän Islan ohjaaja on nimeltään Laura! Eli meitä on nyt 2 x Laura&Isla samassa treeniryhmässä. Hauskaa.

Tänään kävin Islan kanssa navetalla ottamassa pienen agitreenin. Lyhyet estevälit ja tiukat käännökset, 5-10 esteen ratapätkissä. Tällästä nykerrystä ollaankin tehty paljon...uskon, että kyllä tuo koira osaa tarvittaessa suoraa juosta kovaa, joten ollaan keskitytty käännöksiin aika tavalla. Ensi viikolla päästäänkin ensimmäistä kertaa ihan ohjattuihin treeneihin, joita odotan ihan älyttömästi! Jo pelkästään sen takia, että tiedän oppivani itse paljon uutta.