Keskiviikkona lähdettiin vähän extempore, treenikaverin houkuttelemana Nokialle möllikisoihin. Ilmoitin Fannin sekä mölli- että kisaradalle ja pienestä sateesta huolimatta Fannilla oli vire suhteellisen hyvin kohdallaan. Mölliradalla oli ensin vähän tahmeempaa, mutta ainoalla nollatuloksella rykästiin vaan voittajiksi. Kisaradalla olikin jo enemmän tekemisen meininkiä ja rata oli oikeestaan aika hauska. Nollatuloksella sijoituttiin toisiksi, joten ei sekään huonosti mennyt. Palkinnotkin oli todella runsaat, joten ei yhtään pöllömpi reissu! Erityisen iloinen olin Fannin fiiliksestä, joka oli taas kohdillaan.
Kisavideo löytyy tästä.

Torstaina oli Fannin treenit, jonka jälkeen jäin vielä Islan kanssa ottamaan muutamaa juttua. Fannilla loppui treeneissä puhti aika nopeasti, varmaan edellisillan kisat painoi päälle.
Isla olikin puolestaan ihan pähkinöinä kun kerrankin pääsi itse radalle, eikä tarvinnut vain katsella kun muut touhuaa. Ollaan menty vain kerran aikaisemmin putkea ja se oli kyllä hyvin muistissa kun kerran laitoin ihan lyhkäiseen putkeen. Sen jälkeen menikin tassut sutien pimeestä kulmasta putkeen ja tiukkaan U-putkeenkin ongelmitta. Navetan alusta oli tosiaan uusi, ihmeellinen tuttavuus Islalle, joten pujottelukin meni todella tökstöks, kun ei se oikein tiennyt miten siellä pitäis kiihdytellä/jarrutella.
Minna jeesas pussin kanssa, joka tuntui Islasta aluksi ihan hirveelle mörölle. Mutta kun kerran meni läpi (pussi auki) niin jo olikin reippaasti menossa kun pussia piti auki. Umpipussiin ei vielä uskaltautunut. Pussin suu oli kyllä hämmästyttävän houkutteleva kun mentiin keppejä niin Isla pirulainen jätti viimesen välin menemättä kun imas suoraan pussin suulle. Mur.
Isla oli jätte onnellinen kun pääsi tekemään radalle ja leijui sen verran pilvissä, että käyttäytyi koko loppuillan ihan sikaillen. Ihan jouduin pari ärräpäätä sille polkemaan, kun tuijotti niin maanisesti Fannia iltapissalla. Tuo pienten tuijottelu kun oli juuri jäämässä käytännössä kokonaan, niin eikö se sitten taas ilahduttanut kaikkia sillä.
Islan uusi keppitreenivideo löytyy tästä.

Kokosin Unnan toipumisesta kuvatut videot tänään yhteen ja tässä siis lupaamani video Unnasta.