Kesälomat on ohi - ja niin on kesäkin.

Tulin aamulla kukonlaulun aikaan Tampereelle ja hätäsen torkun jälkeen karu paluu arkeen eli töiden syrjään kiinni. Kahden ja puolen viikon löhöloma Karstulassa vaihtui syksyiseksi Tampereeksi. Mutta oli toisaalta kiva palata taas omaan kotikoloseen. Kämppä oli kyllä kun myrskyn jäljiltä kun kaikki kamat oli leväällään ja lähdin aika liukkaasti aamulla töihin. Tänään oli varmaan ensimmäinen 8h päivä, jonka koirat joutuivat olemaan keskenään (Henkka jäi Fridan kanssa vielä maalle). Ihme ja kumma, kaikki oli kondiksessa - edes Isla ei ollut koskenut mihinkään, eikä tarpeita ollut lattialla. Toisaalta, onhan tuo jo 8 kuukauden ikäinen, joten sietääkin käyttäytyä kunnolla. Puntari näytti 14,5 kg eli painoa on tullut kuukauden aikana 800g.

Isla <3 keppi

Kesälomalla sain ladattua akkuja aika perustellisesti, joten ihan intoa puhkuen syksyä kohti mennään. Opinnot alkaa ens viikolla ja töitäkin olis tehtävä kaiken lomassa. Touhukas syksy ja talvi on koirahommien kanssa tulossa, mutta en valita. Islan kanssa treenataa tokoa, jos sitä ennen vuoden vaihdetta uskaltautuisi vaikka kisaamaankin. Kisauran korkkaus vaatii kyllä järjettömästi vielä hommia, mutta haasteita kohti! Agin parissa väännetään kovasti, sitä odotan aivan valtavasti!
Fanni startannee muutamissa kisoissa, kuulostellaan sen kisavirettää talvea kohden.

Ennen kuin asennoidun lopullisesti syksyyn, niin otetaan vielä muutama maistiainen kesälomalta:

Rita-münsterimummo 11 v.

Islaa odotti eräs päivä jännittävä yllätys kun siskoni kaveri tuli heidän tanskandogin kanssa käymään. Arttu-poika oli Islan kanssa saman ikäinen, mutta hivenen verran kookkaampi - Isla pystyi kävelemään Artun rinnan alta :D

Meno oli ajoittain melko hurjaa:

Lähipäivänä lisään muutaman videon, kunhan saan matskut editoitua. Luvassa on Islan keppitreenejä, kesäfiilistelyä ja Unnan toipumisvideo. Nyt nukkumaan!