...ainakin OLI, kunnes heräsin tähän toiveikkaaseen huhtikuun aamuun ja totesin, että yöllä oli satanut maa valkoiseksi lumesta. Plääh!

Viikko sitten käytiin Annalassa moikkaamassa Severi Suurta (kirjaimellisesti :)
1240064349_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240061464_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Isla on jo 15 viikkoa vanha pörrö. Keskiviikon mittauksissa säkäkorkeus oli kutakuinkin 41 cm ja painoa on vähän alta 9 kg. Tänään huomasin, että ensimmäinen alainkkari oli irronnut ja toinenkin pikkulego heilua jo hyvää vauhtia. Eli neiti vaihtaa jo hampaita. Kehitys on kyllä aivan käsittämättömän hurjan nopeaa.

Meidän antibioottikuuri loppui viikolla ja nyt pidetään peukkuja niin pirusti, että päästää näistä pissahäiriöistä. Tutkimuksissa selvisi lopulta, ettei tulehdus ollutkaan virtsarakossa (näyte otettiin suoraan vatsapeitteen läpi rakosta) vaan se on jossain matkalla rakosta pihalle - todennäköisesti emättimessä. Jos nyt vihdoin pysyttäisiin terveenä niin päästään keskiviikkona rokotuksillekin - eihän meidän rokotusohjelma ole kuin 4 viikkoa myöhässä...

Henkka sai muutaman unisen kaverin sohvalle <3
1240062486_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Fannin toko alkoi viime tiistaina ja voi peijakas kun tuo pieni on iloinen! Se niin osaa arvostaa kaksinkeskeistä aikaa, joten toimii kyllä satakymmenen lasissa ja niin hienosti. Meillä on kaukaisena tavoitteena päästä joskus ihan virallisiin kisoihin ja varovasti toivotaan, että saisimme ykköstuloksenkin jossain vaiheessa. Töitä on tehtävä aivan valtavasti, mutta sehän on vaan hauskaa!
Islankin kanssa pitäisi aloittaa pentutokoilut pienessä ryhmässä, kunhan saadaan kaikkien aikataulut sopimaan kohdilleen.

Isla on tokotreenejä odotellessa harrastanut ahkeraa keppien keräystä; meillä alkaa olemaan ihan hieno kollaasi eri näköisiä ja kokoisia keppejä tuossa kotiovella. Joka lenkiltä on tuotava se kaikista kivoin keppi (joskus se on vaivanen risu, joskus nyrkin paksunen klapi) aina kotiin asti. Islaa vaan kummastuttaa, miksei äiskä anna tuoda keppejä silputtavaksi sisälle...

Keppi- ja naksutreenit on ihan mukavassa vauhdissa, uusia videoitakin löytyy taas:
2. ja 3. kujatreenikerta
Naksuttelua

Fanninkin kanssa otin yhden sheippausharjoituksen, kun havainnollistin naksun käyttöä foorumilla. Harjoitus osoittautui vähän turhan vaiheahkoksi, koska pientä turhautumista tuli aina ajoittain. Jälkeenpäin kun katsoin videota kuvaajan näkökulmasta huomasin vaikka kuinka monta toimintoa, jotka olisi ehdottomasti pitänyt merkata. Olikin todella hyödyllistä kuvata ja katsoa harjoitus toisesta näkökulmasta.