Hurjaa, kuinka nopeasti aika kuluukaan! Pienet on kehittyneet viimeisen viikon aikana aivan valtavasti ja rellestävät päivä päivältä enemmän.

2006083.jpg

Molemmat ovat tehneet hampaita pitkin viikkoa, Luuma vähän pidemmällä kuin Neeko. Pikkuhampaan tynkiä täytyykin sitten koittaa kaikkeen mahdolliseen...

...esimerkiksi veljen selkänahkaan.
2006107.jpg

Luuma on jo viikon verran syönyt päivittäin kiinteää ruokaa itsenäisesti, mutta Neeko ei ole millään hoksannut asiaa - kuunnes tänään! Fanni on selkeästi rajoittanut maitobaarin aukioloaikoja, joten tais olla pojan niin kova nälkä, että oli pakko ruveta murkinoimaan lautaselta. Kuten Pinjakin kärsivällisyyttä minulle "ongelman" suhteen valoi, 'kyllä routa porsaan kotiin ajaa'...

Ollaan oltu koirien kanssa pari päivää Karstulassa lomailemassa, pienet ottaa rennosti uudessa ympäristössä ja vaikka ihmisiä ja koiria häärii ympärillä. Heräiltyään tekevät lähes aina tarpeensa paperille ja jaksavat touhuta entistä pidempään. Fannikaan ei stressaa muista koirista enää nimeksikään, ei Unna ja Frida järin kiinnostuneita pienistä edes ole.

"Hei, sinä siellä! Käy peremmälle!"
2006088.jpg

Painit noudattaa aina samaa kaavaa; Neeko alimmaisena ja Luuma röhnöttää päällä. Yhtä kovapäinen ja ronski kun äitinsä tuo tyttö.
2006102.jpg


Tässä meidän 4-viikkois poseeraus
2006120.jpg