Saksan reissu on heitetty ja kotiuduimme aamulla. Heti ensimmäisenä tietysti juoksin Minnalle hakemaan Fannin kotiin, niin iloinen oli pieni koira jälleennäkemisestä. <3 Fanni oli nauttinut kolme päivää erikoishellyyttä ja -huolenpitoa - suuren suuri kiitos Minnalle! Maha ei ollut minun silmääni kasvanut huomattavia määriä, lähinnä molemmille sivuille ilmestyneet kyhmyt vahvistavat epäilystä kahdesta pupsista. Melkoinen myllerrys mahassa jo käy, tunsin pentujen liikkeet vatsaani vasten kun Fanni nukkui mahani päällä. Näyttää Fannikin oleva välillä vähän vaikeana pentujen menosta.
Frida ja Unna tulevat Tampereelle huomenna, joten pian saan nekin kotiin. Miten voikaan koiria olla näin ikävä...

Berliini oli aivan huippukaupunki! Tykkäsin aivan mielettömästi. Berliinissä kiehtoo joku vaikeasti kuvailtava viehätys. Mielenkiintoinen ja väkevä historia huokuu kaupungin fiiliksestä. Konkreettinen ennakkokäsitys kaupungista rajoittui Berliinin muuriin, jota käytännössä ei ole enää olemassakaan. Kaupungissa on kuitenkin paljon nähtävää; merkittäviä historiallisia paikkoja, muistomerkkejä, museoita jne, mutta silti parasta koko paikassa on katujen elämä - fiilistely ja hengailu. Shoppailumahdollisuuksissakaan ei ollut moitteen sijaa, vähän turhankin helposti se tuntui sujuvan...mutta itketään sitä vasta sitten kun visalasku tulee.

Meidän kotikadulta
1914126.jpg
Hotelli oli suloisen kotoisa pension-tyyppinen ratkaisu, joka oli vahvasti porvarillisessa ent. länsi-Berliinissä, rauhallisen kadun varrella, mutta kuitenkin lähellä Ku-Dammia. Aamupalalla sai juustokakkua, joten enempää en kai olis voinut pyytääkkään!

Kuvia sieltä täältä:
1914135.jpg

1914155.jpg


Matkamme päätarkoitushan oli maanantai-illan Coldplayn keikka uutuuden karheassa O2 World areenalla, jossa brittipumppua oli tullut katselemaan ja kuuntelemaan 17 000 ihmistä! Ihan hullun iloinen meininki ja keikka oli aivan järkyttävän hyvä! Soittivat kivasti uusia biisejä, unohtamatta kuitenkaan vanhempaa matskua. On se Martinin poika vaan niiiiin ihana. <3 Ja pirun taitavaa sakkia koko poppoo.

1914158.jpg

"No I don't wanna battle from beginning to end
I don't wanna cycle or recycle revenge
I don't wanna follow death and all his friends."

1914145.jpg

Tässä vielä Viva La Vidan loppusta yhteislaulua ja Lostin alkua.