Mamma voi paksusti. Vatsanympärys on 40 cm eli ainakin +8 cm tullut. Fanni on edelleen todella rauhallinen - väsyneen tyyni. Tänään sai toisen satsin matolääkettä, joten sekin on nyt kunnossa vähäksi aikaa. Innostuu kyllä herkuista, ulkoilusta ja rymyämisestä. :D Viime päivinä Frida ja Unnakaan eivät olet olleet kiusaamassa mammaa, joten rauha on laskeutunut hetkellisesti.

Me lähdetään huomenna Henkan kanssa Berliiniin. Maanantaina ollaan siis menossa katsomaan Coldplayta, joten sinänsä ihan sikajännää lähteä reissuun. Tottakai harmittaa jättää Fanni muutamaksi päiväksi, mutta tämä reissu on tosiaan suunniteltu ja varattu ennen kuin Fannin juoksut olivat edes alkaneet. Ja Fanni jää maailman parhaaseen hoitoon, Minnalle, jossa on läsnä sekä ammattitaito että huolenpito. Viivi, Guido ja Lotta pitää mammasta hyvän huolen.

Frida ja Unna ovat hoidossa Karstulassa, minun kotonani. Ovat siellä ensi viikon perjantaihin, joten ovat sitten vähän "jaloista poissa" ensi viikolla kun vielä kasvatellaan mahaa Fannin kanssa. Ovat kuulemma viihtyneet hyvin, Frida etenkin. Se nyt on tyytyväinen kun on lämmin makuusija ja joku joka antaa ruokaa. Unna oli ensimmäisenä iltana nukkumaan mennessä kuulemma ulvonut! :D Se olis pitänyt olla näkemässä, kun 1,7 kilonen koira ulvoo kurkku suorana sydäntä särkevästi. Tänään Unna oli siskon kotiutuessa nukkunut Ritan kanssa samalla pedillä sulassa sovussa. Vaikka on Rita kuulemma joutunut yli-innokasta Unnaa vähän ojentamaankin.

Huh. Pää ihan pyörällä aikamoisesti työrupeamasta. Pitäis alkaa vielä pakkaamaan ja heittää Minnalle Fannin kamoja. Keskiviikkoaamuna tullaan takaisin Tampereelle.

Auf Wiederhören!