7. viikko on jo pyörähtänyt käyntiin ja maha kasvaa kasvamistaan.

1887267.jpg

Fanni on edelleen vähän ruokahaluton - syö onneksi ruokansa, mutta todella hitaasti ja mietiskellen. Väsymys on ilmeinen - outoa katsoa normaalisti niin touhukasta koiraa väsyneenä ja haluttomana. Unnalla on juoksu meneillään, joten sen verran kuitenkin hormoonit hyrräävät, että Fanni intoutuu välillä pieneen leikkiseen Unnan kanssa. Keskiviikkona otin Fannin mukaan agitreeneihin ja mentiin keppejä pari kertaa. Vaikka kotioloissa maha on väsyttänyt ja hidastanut Fannin, niin löytyihän se elämänilo taas kun pääsi navetalle. :D Kepit meni paremmin kuin koskaan!

Perjantaina siivottiin ja järjesteltiin siihen malliin, että saatiin pentuaitaus makkarin nurkkaan. Fanni otti paikan heti omakseen ja viihtyy siellä todella hyvin. Myös Unna-pirulainen nauttii uusista vällyistä ja tuon tuosta pehmusteet on kuin myrskyn jäljiltä, kun Unna on käynyt "sisustamassa".

Minä odotan jo malttamattomana, että pennut alkavat liikkumaan masussa. Sitten istunkin taukoamatta käsi vatsalla ja tunnustelen liikehdintää. <3 Jännittävää tämä odotus.

Käytiin lähipuistossa juoksentelemassa ja käytettiin nenää vähän namin etsintään. Ihana syksyinen ilma. Ulkoilutin kameraa samalla. Tässä muutama otos:
1887289.jpg

1887296.jpg


 Täällä kaikki kuvat.